RESERVEER JE BERLIJN TICKETS

Als je Berlijn bezoekt dan is de kans groot dat je één of meerdere attracties, musea of bezienswaardigheden zult gaan bezoeken. De stad heeft toeristen enorm veel te bieden. Denk hierbij aan alles wat met de Berlijnse Muur te maken heeft, de vele musea en natuurlijk de Rijksdag. De populariteit van Berlijn en haar attracties zorgen voor wachtrijen waarbij de wachttijd flink op kan lopen. In het ergste geval sta je uren in de rij of kun je op de dag zelf al niet meer terecht. Zonde van je tijd en het zou helemaal jammer zijn als je tijdens je stedentrip naar Berlijn de door jou gewenste activiteiten of bezichtigingen niet kunt doen omdat er geen plek (meer) is.

Kies voor zekerheid

Door vooraf je tickets via internet aan te schaffen voorkom je teleurstellingen. Voor attracties en bezienswaardigheden waar beperkte toegang toe is of waar een tijdslot aan vast zit ontkom je er eigenlijk niet meer aan om vooraf je entreetickets aan te schaffen. Op die manier kun je naar binnen op het gereserveerde tijdstip.

Waarvoor is vooraf reserveren absoluut aan te raden?

Voor een aantal attracties en bezienswaardigheden is vooraf reserveren eigenlijk een ‘must’, omdat je anders geconfronteerd kunt worden met lange wachtrijen en mogelijk zelfs de teleurstelling dat je die dag helemaal niet meer naar binnen kunt.

Fernsehturm

De centraal gelegen televisietoren van Berlijn biedt een prachtig uitzicht over de stad. Uit eigen ervaring weten we helaas dat gewoon naar de kassa lopen, een kaartje kopen en naar boven gaan niet te doen is. Je krijgt een tijdslot aangewezen dat vaak uren later is dan het moment dat je het kaartje koopt. Het is daarom handiger om eerst online je Fast View Ticket te kopen. Er bestaat ook de mogelijkheid om een ‘Early Bird Ticket’ te kopen waarmee je voorrang hebt om naar boven te gaan zodra de TV-toren ’s morgens opent.

Informatie over de entreetickets voor de Fernsehturm

Madame Tussauds

De wassen beelden van Madame Tussauds trekken altijd veel publiek. De kans is groot dat er een (lange) wachtrij staat voor de kassa van deze populaire attractie. Door vooraf je kaarten alvast te kopen loop je zo door en kun je de internationale en Duitse beroemdheden binnen gaan bewonderen.

Reserveer hier je Madame Tussauds Berlin tickets

Madame Tussauds