GOEDKOOP OVERNACHTEN IN BERLIJN

Vind je het niet zonde om teveel te betalen voor je hotelkamer, appartement of gastenverblijf in Berlijn? Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor je accommodatie in Berlijn. Het zoeken naar de beste prijzen is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt. Je zou denken dat het door internet allemaal veel gemakkelijker zou zijn om de goedkoopste kamers in een stad als Berlijn te vinden, maar in de praktijk valt dat vaak nog zwaar tegen.

Prijzen vergelijken

Als je handmatig gaat zoeken dan ben je al snel vele uren kwijt. Daarnaast zijn er naast de prijs vaak ook nog andere criteria van belang zoals locatie, faciliteiten, comfort en de ervaringen van klanten met de betreffende accommodatie. Het is bijna onbegonnen werk om de beste aanbieding eruit te pikken. Je zult immers tientallen sites af moeten struinen. Toch loont het om niet zomaar lukraak via een vertrouwde hotelboekingssite je kamer te boeken zonder eerst verder te kijken. Soms heeft een andere site net voor dat hotel en die nacht(en) een goede deal waardoor dezelfde kamer zomaar tot tientallen procenten goedkoper is. Uit ervaring kunnen we vertellen dat dit gebeurt. Laat je ook niet meteen bang maken door een melding “beslis snel: dit is de laatste kamer” of iets dergelijks.

Dure periodes in Berlijn

Tijdens grotere evenementen kunnen hotels in Berlijn duurder zijn dan normaal omdat er dan meer vraag naar hotelkamers is. Ook merk je dat je tijdens de jaarlijkse kerstmarkt in Berlijn soms meer betaalt dan anders. Tijdig boeken is dan vaak wel aan te raden. De maanden mei, juni, september en oktober is Berlijn populairder dan tijdens andere maanden, wat vaak ook resulteert in hogere prijzen voor hotels en andere soorten accommodaties.

Zo vind je de beste prijzen

Je hoeft tegenwoordig helemaal niet meer zelf de prijzen te vergelijken. Dat doet de site Trivago al voor jou. Trivago zoekt voor jou in het actuele aanbod van inmiddels meer dan honderd hotelboekingssites, waardonder bekende sites zoals Booking.com, Hotels.com, Expedia, HRS en Amoma. Ook pakt Trivago de kamerprijzen mee van de officiële sites van hotels, pensions, appartementen en andere accommodaties. In één oogopslag zie je de beste prijs per kamer van alle accommodaties. Je betaalt zo nooit teveel voor je kamer.

Vind hier de laagste prijzen voor hotelkamers en appartementen in Berlijn

hotel in Berlijn